O nama

Šminka je nešto fenomenalno!

Može da dočara izgled ravnomernog i blistavog tena, punih usana i voluminoznih trepavica. Mnoge žene veoma vode računa o kvalitetu svoje šminke, a svakodnevni ritual šminkanja zauzima čvrsto mesto u njihovom jutarnjem programu ulepšavanja. Bez obzira na to da li, što se tiče šminkanja, spadate među prave profesionalce ili ste potpuni početnik,  sigurno imamo prave proizvode za vas.

Savršeni proizvodi za vaše potrebe

Pošto svaki tip kože ima drugačije potrebe, proizvodi za negu, poput dnevne kreme, sredstva za uklanjanje šminke i dr. trebalo bi da u potpunosti budu prilagođeni vašim individualnim potrebama. Isto bi trebalo da važi i za vašu šminku koji redovno nanosite na lice i koju bitno utiče na izgled vaše kože.

Najbolja podloga: blistav ten

Tražite šminku sa jakom i dugotrajnom moći prekrivanja koji skriva nepravilnosti? Ili više volite prirodnu šminku koja vašu kožu čini još lepšom? Svejedno da li koristite tečnu podlogu, kremu za prekrivanje nepravilnosti na koži ili korektor u stiku – otkrijte koja tekstura najviše prija vašem licu. Osim toga, za različite tipove kože treba izabrati različite nijanse boja. Važno je da se šminka savršeno slaže sa bojom vaše kože i na taj način naglašava vašu prirodnu lepotu. Šminku ne bi trebalo testirati na nadlanici, već na vratu kako biste kasnije izbegli ružne rubove zbog nepodudaranja sa nijansom vaše kože. Najbolje nanesite dve do tri nijanse i proverite koja od njih se (skoro) neprimetno slaže sa vašim tenom.

Vi odlučujete kada ćete da zasijate!

Podlogom za puder bi trebalo da postignete željeni efekat. Ako vaša koža naginje masnom sjaju, preporučujemo korišćenje matirajućeg pudera, npr. Catrice, dok je za suvu kožu optimalan transparentni puder sa glow efektom za blistav ten. Naši  eksperti će vam rado pomoći da pronađete odgovarajuće proizvode za lice, oči i usne. 
Kod nas ćete naći širok asortiman proizvoda koji uvek sledi želje i predstave naših kupaca – od osnovnih proizvoda poput podloge i korektora, pa sve do olovaka za obrve i senki za oči u najrazličitijim bojama.

Shine bright like a diamond

Upravo je kod šminke za oči često bitno da isprobate različite proizvode i tehnike šminkanja dok ne pronađete šta vam najviše odgovara. Najvažnije je da se osećate dobro, bez obzira da li više volite jednostavan izgled ili svojom šminko želite da privlačite poglede. Ali zašto bismo morale da se odlučimo za jedan stil? Mnoge žene za dnevne prilike daju prednost diskretnoj i prirodnoj šminki za oči, a uveče ili u posebnim prilikama vole izražajniju šminku. Pokažite svima kako ste raspoložene, istaknite svoja trenutna osećanja odgovarajućom šminkom! Širok asortiman proizvoda L’Oreal Paris vam omogućuje da isprobate sve moguće tehnike šminkanja i da se na kraju samo opredelite za jednu od njih. Da li danas želite da izađete iz kuće lagano našminkani ili ćete ipak da stavite ajlajner ili maskaru sa volumenom? Kako god se odlučili – i vaša unutrašnja lepota zablistaće u punom sjaju.