FAQ

Opis proizvoda

Mi garantujemo za kvalitet i poreklo svojih proizvoda.
Svi proizvodi koje ćete pronaći na našem sajtu I u našoj prodajnoj mreži su originalne robne marke. Proizvodi su uvezeni na tržište Republike Srbije od strane jedinih zvanično ovlašćenih distributera koji se snabdevaju neposredno od svetskih proizvođača kozmetičkih I parfemskih brendova .
Na našem sajtu, proizvode možete pretraživati po brendovima i grupama. (Primer: Jedna grupa parfemskih proizvoda određenog brenda obuhvata sve mililitraže istog parfemskog proizvoda; jedna grupa dekorativnih proizvoda određenog brenda odnosi se na sve postojeće nijanse jednog artikla dekorativnih proizvoda i sl.).
Grupe proizvoda predstavljene su tekstom i prikazane fotografijom po jednog proizvoda iz grupe.. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda.
Ukoliko želite dodatne informacije o proizvodu, molimo vas da pre kupovine kontaktirate naš korisnički servis ( odeljak „Kontakti“) ili posetite neki od naših maloprodajnih objekata.
U slučaju da se dogodi da proizvod koji ste kupili ima neki nedostatak , garantujemo da će vaša prava kao potrošača biti zaštićena u svemu u skladu sa važećim zakonskim propisima.
Za više informacija o načinu ostvarinja svojih potrošačkih prava,  možete pogledeti odeljak „Jednostrani odustanak od ugovora na daljinu“i odeljak „Reklamacije“.

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om i troškovima transportnog ili dekorativnog pakovanja proizvoda. Obavezujemo se da Vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine.
Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju narudžbenice.
Za više informacija o troškovima transporta, molimo Vas pogledajte odeljak „Troškovi transporta“.

Troškovi transporta

Trudimo se da svojim korisnicima izađemo u susret i omogućimo im besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Troškovi transporta naručenih proizvoda biće vam posebno naplaćeni ukoliko vrednost vaše narudžbine ne prelazi iznos od 3.000 dinara. Cena transporta za vrednost porudžbine ispod 3.000 dinara sa PDV-om iznosi 242,19 dinara.
Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije.

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta Jasmin upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje). Ukoliko želite da proizvodi koje ste naručili budu upakovani u dekorativnu foliju,kao poklon, možete nam to naglasiti prilikom kreiranja porudžbine u odeljku „Moja korpa“.
Svi troškovi pakovanja su besplatni.

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu Jasmin možete preuzeti na sledeće načine :

 •         Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;
 •         Na drugoj adresi : ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije (ispostava poklona) možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine.

VAŽNA NAPOMENA!
Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.
Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši kurirskoj službi, pri isporuci. Pošiljku plaćate isključivo gotovinom kuriru koji vam isporučuje pošiljku.

Reklamacije

Naše dugogodišnje uspešno poslovanje pokazatelj je, između ostalog, posebnog odnosa koji smo izgradili sa svojim potrošačima. Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.
Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Odustanak od ugovora zaključenog posredstvom interneta

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

 •         ustanovite da vam je greškom  dostavljen proizvod koji niste naručili;
 •         da vam je greškom  pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i/ili naplaćen proizvod koji niste naručili ili
 •         ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili ili odustali od kupovine

imate pravo da  vratite sporne proizvode, a mi ćemo vam vratiti vaš novac ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Molim vas da pročitate uslove za ostvarivanje prava na jednostrani raskid ugovora koji su izloženi u nastavku:

 1. roba koju nam vraćate mora biti neoštećena,neotpakovana i nekorišćena
 2. od dana kada vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane)
 3. popunili ste i poslali nam Obrazac za jednostrani raskid na e-mail adresu eshop@jasmin.rs
 4. Jasmin je potvrdio prijem Obrasca za jednostrani raskid
 5. Upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njihovog oštećenja tokom transporta;
 6. Uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl)
 7. Jasmin je potvrdio prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca

U roku od 14 dana od prijema urednog artikla Jasmin će vam vratiti plaćeni iznos uplatom na račun koji ste naveli u Obrascu za jednostrani raskid.

VAŽNE NAPOMENE!

Molimo vas da na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.  Mi nismo odgovorni za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećemo moći da vam omogućimo jednostrani raskid i povrat novca.

Potrošač koji odustaje od ugovora snosi troškove transporta prilikom povrata robe
Obaveštavamo vas da u slučaju jednostranog raskida, u skladu sa zakonskim normama, vi snosite troškove transporta prilikom povrata robe.

Promene opštih uslova

Mi zadržavamo pravo da sve gore navedene uslove promeni.
O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.